Builder Gel Low Viscosity Clear 22Gr

27.04

Šifra: 5603927872634 Kategorija:

Opis

Gradilni gel z nizko viskoznostjo 3 v 1 , prozorne barve. Deluje kot baza, gradilni gel in zaključni sijaj. Samonivelirajoč gel. Nizek občutek toplote. Gel je brez kislin. Združljiv je z drugimi viskoznostmi gelov. Gel je primeren za podaljševanje nohtov .

Očistite roke z ALKOHOLNIM SPREJEM. Pripravite nohte, odstranite naravni sijaj in očistite z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nanesite ULTRABOND PRIMER in pustite, da se suši na zraku 60 sekund.  Nanesite tanek sloj BUILDER GEL 3V1 NIZKE VISKOZNOSTI gela, da ustvarite podlago (bazo). Zaprite rob nohta. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Nanesite zmerno količino BUILDER GEL 3V1 NIZKE VISKOZNOSTI  gela na sredino nohta, da naredite konstrukcijo, in jo podaljšajte, pri čemer se izogibajte stiku z kožico. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Odstranite inhibicijsko ( lepljivo ) plast z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nohte spilite s pilico ali zbrusite z brusilnikom in oblikujte. Očistite nohte z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Sedaj lahko nanesete poljubni odtenek barvnega Gel laka in sušite v UV/LED lučki priporočen čas. Nanesite plast BUILDER GEL 3V1 NIZKE VISKOZNOSTI gel kot zaključni sijaj. Zaprite robove nohta. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki ali nanesite poljubni zaključni sijaj in ga sušite v UV/LED lučki priporočen čas. Odstranite lepljivo plast z ALL IN ONE EXTRA GLOW ,ki podari nohtom zavidljiv sijaj in lesk.

Čas sušenja se lahko razlikuje glede na uporabljeno opremo.

Izdelek je Veganski in ni testiran na živalih.

Na voljo 22g

 

OPOZORILO : Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali vročini.

 

SESTAVINE: Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Trimethylolpropane Trimethacrylate, PEG-4 Dimethacrylate, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Benzoyl Isopropanol, PEG/PPG-27/27 Dimethicone, p-Hydroxyanisole, Hydroquinone, CI 60725.

 

Dodatne informacije

Znamka