French Builder High Viscosity White 22Gr

23.70

Šifra: 5603927872795 Kategorija:

Opis

Visoko viskozni gradilni gel 2 v 1, bele barve . Idealen je za francosko manikuro. Deluje kot baza in gradilni gel. Samonivelirajoč gel, ki je izjemno prekriven. Nizek občutek toplote . Ne vsebuje  kislin. Združljiv je z drugimi viskoznostmi gelov. Idealen za tehniko grajeni french.

Očistite roke z ALKOHOLNIM SPREJEM. Pripravite nohte, odstranite naravni sijaj in jih očistite z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nanesite ULTRABOND PRIMER in pustite, da se suši na zraku 60 sekund. Nato nanesite zmerno količino FRENCH BUILDER GEL COVER PINK  gela na sredino nohta in ustvarite C – linijo ,izogibajte se stiku s kožico. Sušite 60 sekund v LED luči ali 120 sekund v UV lučki.

Belo konico francoske manikure ustvarite s FRENCH BUILDER GEL WHITE. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Odstranite disperzijsko ( lepljivo ) plast z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nohte spilite s pilico ali zbrusite z brusilnikom in oblikujte . Očistite nohte z ALL IN ONE PREP + CLEAN.

Nanesite plast poljubnega zaključnega sijaja. Bodite pozorni ,da zaprete vse robove nohta. Sušite 60 sekund v LED luči ali 120 sekund v UV lučki. Odstranite lepljivo plast z ALL IN ONE EXTRA GLOW, ki podari nohtom zavidljiv sijaj in lesk.

* Čas sušenja se lahko razlikuje glede na uporabljeno opremo.

Na voljo 22g

Izdelek je Veganski in ni testiran na živalih

 

OPOZORILO: Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali vročini.

 

SESTAVINE : Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Bisphenol A Epoxy Dimethacrylate, HEMA Maleate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, HEMA, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Methyl Benzoylformate, Isobornyl Methacrylate, BHT, p-Hydroxyanisole, CI 77891, CI 60725.

 

Dodatne informacije

Znamka