Lab Strenght Boost Base + Top Coat

5.58

Šifra: 5603927873037 Kategoriji: ,

Opis

Revolucionalen izdelek 3v1 . Osnovni temeljni lak , neverjetno vlažilen in negovalen ter zaključni sijaj v eni steklenički. Lahko ga uporabite kot osnovni temeljni lak , kot tretma za krhke nohte ali kot zaključni sijaj.  Nanesite tanko plast pred nanosom barvnega laka in počakajte da se posuši, nato nanesite barvni lak . Po nanosu barvnega laka nanesite še zadnjo plast Strength boost base + top coat in vaša manikura je končana ,nohti pa nahranjeni in navlaženi. Suši se na zraku.

Na voljo v 10,5ml steklenički

Izdelek je veganski in ni testiran na živalih

 

NASVET : Zaključite manikuro na dišeč, negovalen in prijeten način z našim oljem za obnohtno kožico . Pred nanosom vsake plasti počakajte da se predhodna plast posuši.

 

OPOZORILO : Izdelek je namenjen  profesionalni uporabi, izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali vročini .

 

SESTAVINE: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, GLYCOLIC ACID, AQUA, BENZOPHENONE-3, N-BUTYL ALCOHOL, GLUCONOLACTONE, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 60725.

Dodatne informacije

Znamka