One Bottle Builder Gel – Soft White, 14ml

17.23

Šifra: 5603927873693 Kategorija:

Opis

Gradilni gel z nizko viskoznostjo 3 v 1 V STEKLENIČKI ! Soft white – mlečno bele barve . S posebnim vgrajenim čopičem za grajenje nohtov . Samonivelirajoč gel. Visoka odpornost. Nizek občutek toplote. Ne vsebuje kisline. Gel je združljiv z drugimi viskoznostmi gelov. Preprost za uporabo. Gel je primeren za podaljševanje nohtov.

Očistite roke z ALKOHOLNIM SPREJEM. Pripravite nohte, odstranite naravni sijaj in očistite z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nanesite ULTRABOND PRIMER in pustite, da se suši na zraku 60 sekund. Nanesite tanek sloj ONE BOTTLE BUILDER GEL 3IN1 gela, da ustvarite podlago ( bazo ). Zaprite rob nohta. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Nanesite zmerno količino ONE BOTTLE BUILDER GEL 3IN1gela na sredino nohta, da naredite konstrukcijo, in jo podaljšajte, pri čemer se izogibajte stiku z obnohtno kožico. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Odstranite inhibicijsko plast ( lepljivo ) z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Nohte spilite s pilico ali zbrusite z brusilnikom in oblikujte. Očistite nohte z ALL IN ONE PREP + CLEAN. Sedaj lahko nanesete poljubni odtenek barvnega gel laka. Nanesite plast ONE BOTTLE BUILDER GEL 3V1gela ali poljubni zaključni sijaj. Zaprite rob nohta. Sušite 60 sekund v LED lučki ali 120 sekund v UV lučki. Odstranite lepljivo plast z ALL IN ONE EXTRA GLOW, ki podari nohtom zavidljiv sijaj in lesk.

Čas sušenja se lahko razlikuje glede na uporabljeno opremo.

Na voljo 14ml

– Dobavljiv v različnih odtenkih: Clear, Soft White in Cover Nude

Izdelek je Veganski in ni testiran na živalih.

OPOZORILO: Izdelka ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi ali vročini.

 

SESTAVINE: DI-HEMA TRIMETHYLHEXYL DICARBAMATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, DIPENTAERYTHRITOL HEXAACRYLATE, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, BENZOYL ISOPROPANOL, SILICA, BIS(GLYCERYL DIMETHACRYLATE) PYROMELLITATE, HEXANEDIOL DIMETHACRYLATE, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, GLYCERYL DIMETHACRYLATE, P-HYDROXYANISOLE, CI 77891.

Dodatne informacije

Znamka