Andreia Professional je Portugalska družinska blagovna znamka, ki se ponaša z lastnim visokotehnološkim razvojem. Presenetila vas bo z inovativnimi in trendovskimi izdelki, ki jih odlikuje visoka kakovost in  konkurenčne cene.

Andreia Professional je najbolj prodajana blagovna znamka v profesinalnem segmentu na pirinejskem polotoku.

Ali ste vedele, da na Portugalskem in številnih drugih državah po vsem svetu najdete našo blagovno znamko ? Ali ste vedele , da je Andreia sinonim za žensko in lepoto? Ali ste vedele tudi, da beseda Andreia izhaja iz grškega jezika in pomeni pogum? S pogumom in veseljem vam predstavljamo NOVO blagovno znamko v kategoriji nege nohtov, ki že od januarja 2022 trka na vrata Slovenije. ANDREIA PROFESSIONAL je družinska blagovna znamka, bogata z edinstvenimi tehničnimi zmogljivostmi na kozmetičnem trgu. Njena strategija temelji na natančnosti, strokovnosti in inovacijah in si prizadeva graditi tudi na vrednosti in emotivni pripadnosti znamki. To blagovno znamko je za Vas ustanovil pogumni kemijski inženir, ki sta je navdihnili umetnost in ustvarjalnost vašega dela. Pomislil je na vsako najmanjšo podrobnost, tudi na to, da Vas kljub maski na obrazu vonj izdelka ne ščipa za nos. Ja, prav ste prebrale! Naši izdelki so 90 % veganski, ne vsebujejo močnih vonjav in strupenih snovi, niso bili testirani na živalih in so kljub temu več tednov obstojni na nohtih. Evropska kakovost, ki obstaja že od leta 1987, je skrbno izbrala vsak korak pri vstopu na trg, da bo z vami še vrsto let.

Ne pozabite, Andreia je sinonim za žensko in lepoto! Andreia Professional je blagovna znamka , ki s spremljanjem vašega dela vlaga v inovacije in kakovost. Konkurenčne cene za visoko kakovostne , inovativne in trendovske izdelke, ki jim sledijo :

  • popoln izbor kategorij nohtov,
  • močan vizualni marketing,
  • inovativni izdelki in trendovske kolekcije 4- do 6-krat na leto,
  • Andreia Professional Academy – usposabljanje ambasadorjev in strokovno priznanje,
  • fleksibilnost proizvodnje in hitra dostava,
  • močna marketinška ekipa in program družbenih medijev,
  • močna prisotnost blagovne znamke na večjih mednarodnih razstavah.

Dobro negovane roke in koža ter zdravi nohti naredijo razliko v vsakem videzu.

Andreia Professional z željo po najboljših rezultatih vedno misli na Vas !